Catering met een huzarenstukje

Bij Marijt Schaab catering is een huzarensalade een artistiek werk

Een diner, lunch, borrel of receptie opgeluisterd met een tafeloperette “een Huzarenstukje” van Steef de Jong.

de smakelijke samenwerking tussen Marijt Schaab Catering en Muziek-en Theater gezelschap Groots en Meeslepend bezorgen u en uw gasten een unieke avond.

Een huiskameroperette

“Een Huzarenstukje” is een bewerking van Viktoria und ihr husar van Paul Abraham uit 1930, een operette met heerlijke melodieën, fijne personages en romantische intriges.

In de intieme setting van uw diner, borrel of feest brengt Steef de Jong een integrale eenmansversie van dit vier aktes tellende meesterwerk. Elke akte in een nieuw decor!

Een theater wereldreis van 35 minuten 

Laat u meevoeren in de wereld van Viktoria, haar huzaar Stefan en de Amerikaanse ambassadeur John Cunlight. Laat u overrompelen door de Japanse avant-gardistische danskunstenares O Lia San. Ga mee op reis naar Siberië, Japan en Sint Petersburg. In slechts 35 minuten, want de saaie stukken worden overgeslagen, leidt dit alles tot een verrassende ontknoping op een goulashparty in Hongarije.

De culinaire entourage

Deze bijzondere belevenis wordt onderstreept door de fraaie gedekte tafel, de smakelijke catering van Marijt en de fraaie wijnen die daarbij horen!

Theatermaker Steef de Jong heeft zichzelf een missie gegeven: het redden van de operette.

 

Met muziektheatergezelschap Groots en Meeslepend is hij een offensief gestart om dit verloren gewaande genre een nieuwe betekenis te geven zonder de oorsprong ervan uit het oog te verliezen. Dit doet hij op geheel eigen wijze met veel ruimte voor humor en verbeelding.

Voorstellingen van Groots en Meeslepend kenmerken zich doordat ze met minimale middelen een maximale operateske wereld weten op te roepen.

Marijt Schaab componeert culinaire concepten voor elke smaak in elk formaat.

 

Met haar goed ingespeelde team verzorgd ze van officieel diner tot bruisend feest het gehele plaatje. Daarin speelt vernieuwing, zowel in entourage als in smaak, een centrale rol. De samenwerking met Steef heeft al menig mooie avond voortgebracht. Bent u geïnteresseerd hoe Marijt en Steef Uw event gedenkwaardig kunnen invullen? Dan neem contact op met Marijt: per telefoon 06 29576548 of per mail: info@marijtschaab.nl