Catering voor feesten en partijen

Feesten & Partijen

Bruiloften & Verjaardagen
Reünies & Jubilea
Themafeesten
Brunches & Borrels

Catering voor particuliere feesten en partijen

Bij een feest moet alles passen en een geheel vormen: de aankleding, de kleuren, de stijl, het geluid, de bloemen, de gezellige bediening, het lekkere eten. Dat is altijd het doel, of het nu een eenvoudig, intiem etentje is, of een grandioos, chic diner. Of zoals een opdrachtgever het verwoordde: ‘Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten en drinken was heerlijk en de mensen die al dat lekkers op ons bord schepten of in de glazen goten waren schatten en zéér vakbekwaam.’ Met Marijt Schaab geniet u zelf van uw feest omdat Marijt u volledig ontzorgt. Doordat ze voor het feest eerst is komen kennismaken heeft ze een plan voor u op maat gemaakt. De catering, en indien gewenst de gehele aankleding van uw feest, is precies zoals u dit voor ogen had.

Een dag met Marijt
is altijd een feestdag

Creativiteit is de basis van Marijt Schaab Catering. Of u nu een intiem etentje thuis geeft of een zesgangendiner in een landhuis, u bepaalt samen met Marijt de invulling en de aankleding. Marijt serveert 15 tot 300 gasten.

In feeststemming
door de juiste afstemming

Het eten en de wijnen, maar ook het thema, de stijl, kleuren, muziek, bloemen, bediening; alles wordt op elkaar afgestemd om één geheel te vormen. Een arrangement met uitleg van een  bekende foodrecensent? Een aandenken voor thuis?

Marijt Schaab exclusieve cateraar, maatwerk desert, verse producten

VERRAS UW GASTEN

Hoog tijd voor een feest, maar eerst even brainstormen? Bel gerust met Marijt.
+31(0)6 29576548 

Marijt Schaab exclusieve cateraar, maatwerk fingerfood