Catering voor feesten en partijen

Feesten & Partijen

Bruiloften & Verjaardagen
Reünies & Jubilea
Themafeesten
Brunches & Borrels

Catering voor particuliere feesten en partijen

Bij een feest moet alles passen en een geheel vormen: de aankleding, de kleuren, de stijl, het geluid, de bloemen, de gezellige bediening, het lekkere eten. Dat is altijd het doel, of het nu een eenvoudig, intiem etentje is, of een grandioos, chic diner. Of zoals een opdrachtgever het verwoordde: ‘Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten en drinken was heerlijk en de mensen die al dat lekkers op ons bord schepten of in de glazen goten waren schatten en zéér vakbekwaam.’ Met Marijt Schaab geniet u zelf van uw feest omdat Marijt u volledig ontzorgt. Doordat ze voor het feest eerst is komen kennismaken heeft ze een plan voor u op maat gemaakt. De catering, en indien gewenst de gehele aankleding van uw feest, is precies zoals u dit voor ogen had.

Marijt Schaab catering voor bruiloften met bruidstaart

Luxe catering voor uw huwelijk

Op de mooiste dag van je leven wil je ook het mooiste en lekkerste feest van je leven toch?

Catering tijdens uw bruiloft is zeer belangrijk voor het slagen van deze speciale dag. Marijt Schaab zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van een prachtige huwelijkstaart tot een heerlijk diner of buffet.

Het eten van Marijt is altijd vers en zelfgemaakt. Elk menu begint met lichte, subtiele smaken en langzaam aan worden de smaken opgebouwd. Veel aandacht wordt besteed aan de kleuren en de vormen van de ingrediënten en de presentatie is altijd puur en ongekunsteld. Ook de drankjes worden met evenveel liefde uitgezocht.

Een dag met Marijt
is altijd een feestdag

Creativiteit is de basis van Marijt Schaab Catering. Of u nu een intiem etentje thuis geeft of een zesgangendiner in een landhuis, u bepaalt samen met Marijt de invulling en de aankleding. Marijt serveert 15 tot 300 gasten.

In feeststemming
door de juiste afstemming

Het eten en de wijnen, maar ook het thema, de stijl, kleuren, muziek, bloemen, bediening; alles wordt op elkaar afgestemd om één geheel te vormen. Een arrangement met uitleg van een  bekende foodrecensent? Een aandenken voor thuis?

Themafeesten

Marijt Schaab componeert culinaire concepten voor elke smaak in elk formaat.

Marijt Schaab is graag creatief in de keuken. Bij themafeesten kan ze die creativiteit helemaal kwijt. Zo werk ze onder andere samen met theatermaker Steef de Jong. Met hem heeft ze een galadiner à la Sisi verzorgd. Maar ook een huiskameroperette ‘een huzarenstukje’ waar Marijt voor de bijpassende gerechten heeft gezorgd.

Bij een themafeest hoort bijpassende catering

Met haar goed ingespeelde team verzorgd ze van officieel diner tot bruisend feest het gehele plaatje. Daarin speelt vernieuwing, zowel in entourage als in smaak, een centrale rol.

Wilt u een themafeest organiseren?

Marijt hoort graag wat uw wensen zijn en wat uw thema is zodat ze een creatief voorstel op maat kan verzorgen voor uw catering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“Ze heeft niet alleen ons feest perfect gecaterd, maar ook de grote zorg over ‘the day after’ weggenomen. We konden onze brunchgasten de volgende dag ontvangen in een totaal andere atmosfeer”
C. van Benthem | Vogelenzang
Marijt Schaab high-end cateraar Haarlem

Marijt Schaab

‘Ik verplaatst me iedere keer in de mensen en het doel van de bijeenkomst en daar rolt een idee uit. Ik ga verder dan alleen maar met goed eten komen.

Alhoewel ik het ook wel heerlijk vind om salades of hapjes af te leveren voor een feest of te koken in de toneelschuur. Maar als ik ga voor een uitgebreide partij dan ga ik tot het uiterste.’

Marijt Schaab exclusieve cateraar, maatwerk desert, verse producten

VERRAS UW GASTEN

Redenen genoeg om een feest geven, maar niet altijd de mogelijkheden om dat zelf te organiseren? Marijt neemt het graag uit handen. Ze is slechts één telefoontje van u verwijderd:
+31(0)6 29576548 

Marijt Schaab exclusieve cateraar, maatwerk fingerfood