Over Marijt Schaab

Marijt Schaab high-end cateraar Haarlem

Cateraar Marijt Schaab

Marijt Schaab neemt met haar cateringbedrijf al ruim 25 jaar de zorgen van haar klanten weg. Ze catert voor de artiesten van de Toneelschuur in Haarlem tijdens de spannende try-outperiode, voor de overheid, tijdens huwelijksfeesten, zakelijke diners en bij uitvaarten.

Marijt Schaab komt altijd eerst kennismaken en de locatie bekijken – of dat nu een huiskamer, bedrijfspand of een andere locatie is. Zo ontstaat een plan op maat. Door haar ervaring is Marijt bijzonder flexibel en kan ze overal, voor elke gelegenheid en voor iedereen, iets unieks bedenken.

Marijt Schaab Catering is voor iedereen voor wie smaak, kwaliteit en service belangrijk zijn.

Wat is mijn grootste passie?

Ik zou ‘koken’ kunnen zeggen, dat is immers wat iedereen van me verwacht. Ik zou kunnen zeggen: werken met de beste ingrediënten die de natuur biedt – en ik heb het geluk dat ik die ook werkelijk gebruik.

Maar het echte antwoord is: mensen. De kern van mijn vak is mensen een plezierig gevoel geven, door eten en door een sfeer te creëren waarin ze zich op hun gemak voelen.

Tot nog toe is dat altijd gelukt en dat geeft enorm veel voldoening.

Ik verplaatst me iedere keer in de mensen en het doel van de bijeenkomst en daar rolt een idee uit waarvan ik denk dat het goed aansluit en natuurlijk luister ik ook naar wat de mensen zelf willen.

Voor mij gaat het verder dan alleen het goede eten, het voor traject (klant contact) de offerte maken, de mensen inhuren, materialen die nodig zijn bestellen, inkopen, het koken… Het  is al zoveel werk, dat ik de volgende stap daarom ook maak; het vervolmaken van de sfeer waarin de bijeenkomst is.

INTERESSE GEWEKT?

VRIJBLIJVENDE SNELLE OFFERTE?
AFSPRAAK OP LOCATIE?
BRAINSTORMING OVER MOGELIJKEHDEN?

LEUK! Neem hier contact met ons op,
of bel direct met Marijt: 06 29 57 65 48