Referenties

Referenties

Marijt Schaab verzorgt de meest uiteenlopende cateringen bij zowel bedrijven, instellingen als particulieren. De reacties zijn enthousiast en deze feedback delen wij graag. Mocht u iemand willen spreken over hun ervaring met ons, geven wij graag een contactpersoon door.

Marijt Schaab catering in ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam

“Marijt Schaab heeft met haar team een prachtig ontbijt voor ons gerealiseerd in de ambtswoning van de burgemeester, voor een bijzondere groep mensen. Op het juiste moment zo geluidloos en toch prettig aanwezig te zijn: dat is hun kracht.”

Amsterdam marketing

“Bediening was professioneel en voelde zeer goed aan wat de gasten wilden; leuke mensen die, waar nodig, een babbeltje maakten.
Ze snapten ons Aberkyn-DNA. Tot de volgende keer zou ik zeggen!”

“Ik heb veel complimenten gekregen, met name over het eten. En de sfeer, die natuurlijk ook heel erg wordt bepaald door of het goed eten is of niet. Alles was ongelooflijk lekker, maar ik heb een kopje soep gehad waar mijn hoofd echt van op hol sloeg.”

Margreet Huizing voor het organiseren van de Mugborrel-2016: 

“Marijt begint met een persoonlijk gesprek om de familie te leren kennen. Daarna combineert ze de gewenste sfeer met fantasierijke gerechten tot een smaakvol geheel. Vóórdat de condoleance begint, zorgt Marijt met haar specifieke aandacht voor het juiste moment, dat de naaste familie een drankje & hapje heeft kunnen nemen. Wij werken heel graag met Marijt Schaab Catering!”
Janneke Vreeling

“Het was fantastisch woensdag. Beter hadden we het niet kunnen wensen. Ik gebruik het woord niet vaak, maar dit was top!
Heerlijk eten, gezellige sfeer en fijn om jou en Bonno in huis te hebben bij zo’n intieme gelegenheid.
Namens ons hele team wil ik jou en Bonno hartelijk bedanken voor deze bijzondere avond.

Margi Kirschenmann, Hoofd Projectbureau Cultuur in School