Uitvaartcatering

Afscheid & Herdenking

Uitvaart catering
Condoleance Arrangement
Herinneringsdiner of Viering

Catering bij uitvaart

Emoties maken hongerig. Hongerig naar eten en hongerig naar troost. Marijt Schaab biedt culinaire troost. Omdat afscheidsrituelen bij een uitvaart steeds persoonlijker worden komt ze eerst kennismaken. Dat biedt ruimte voor overleg, voor het creëren van de juiste (huiselijke) sfeer, en voor uw eigen inbreng. Zo kan Marijt bijvoorbeeld het lievelingsgerecht koken van degene van wie u afscheid neemt.

Persoonlijk afscheid

Bij verdriet en afscheid kan het juiste eten en drinken bijzonder troostrijk zijn. Dan wil je een culinaire ondersteuning die past bij de condoleance, maar ook bij de overledene.

Afscheid nemen thuis of op locatie

Het samenzijn na de uitvaart kan plaatsvinden bij u thuis, maar ook op locatie. Marijt komt met een voorstel in de sfeer die u wenst. Eventueel kan dit verder worden aangevuld met bloemen uit eigen tuin of een afscheidsspeech op maat.

Ontzorgen

Na het afscheid samenkomen om onder het genot van een hapje en een drankje de overledene te herinneren. Een goede sfeer, lekker eten en mooie herinneringen. Wij helpen u graag om een waardig afscheid te organiseren. Omdat juist in deze emotionele periode er veel op u af komt ontzorgen wij u graag voor het gehele afscheid. U heeft telkens contact met een en dezelfde contactpersoon welke ook op de dag zelf aanwezig is.

“Marijt begint met een persoonlijk gesprek om de familie te leren kennen. Daarna combineert ze de gewenste sfeer met fantasierijke gerechten tot een smaakvol geheel. Vóórdat de condoleance begint, zorgt Marijt met haar specifieke aandacht voor het juiste moment, dat de naaste familie een drankje & hapje heeft kunnen nemen. Wij werken heel graag met Marijt Schaab Catering!”
Janneke Vreeling

Onzichtbaar aanwezig

Omdat elke persoon afscheid neemt die het beste bij hem of haar past komen wij graag met u in gesprek om samen te bekijken wat voor eten en drinken u wenst. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met de wensen van de overledene. Denk bijvoorbeeld aan het serveren van het lievelingsdrankje van de overledene of een gerecht dat helemaal bij hem of haar hoort.

Marijt Schaab exclusieve cateraar, Haarlem, fingerfood

OVERLEG – MET U OF UW UITVAARTONDERNEMER

Bel voor een overleg.
Marijt begrijpt de urgentie
en vertaalt de laatste wensen
in culinaire troost.

0db9d6cf-10fc-4e2d-bb61-b44121eecb3b

Koffie, thee en een plakje cake

Helemaal niets mis met het plakje cake na het afscheid. Wij denken echter dat steeds meer mensen een ‘passend’ afscheid willen en dat betekent dat voor de catering vaak gekozen wordt voor lekkere hapjes die helemaal passen bij de overledene. Ook door de juiste catering te kiezen krijgt het afscheid de passende persoonlijke tint.

Wij beseffen ons dat er snelheid geboden is.

Bent u op zoek naar een cateraar voor een uitvaart of herinneringsdiner? Bel voor een overleg met Marijt:
06-29576548. Marijt begrijpt de urgentie en vertaalt de laatste wensen in culinaire troost.