Uitvaartcatering

Afscheid & Herdenking

Uitvaartcatering
Condoleance Arrangement
Herinneringsdiner of Viering

Catering bij uitvaart

Als een van de weinige cateraars in de regio is Marijt Schaab gespecialiseerd in de catering van uitvaarten en herdenkingen.

Onze eerste regel is: alles kan. Wij werken zowel op locatie, bij uitvaartcentra als bij u thuis. Bij uitvaartcatering gaat het om meer dan de keuze van de gerechten, daarom denken we graag mee over de vorm en invulling van de ontvangst. Het doel is een vlekkeloos verloop van de dag die zo goed mogelijk bij de overledene en de wensen van de nabestaanden past.

Persoonlijk afscheid

Met enige regelmaat wordt ons gevraagd om de catering uit te voeren met gerechten en de stijl of aankleding die bij de overledene past. Daar gaan wij graag mee aan de slag. Met deze aanpak ontstijgt de uitvaart het standaardritueel en wordt het afscheid niet alleen bijzonder, maar vooral ook persoonlijk.

Afscheid nemen thuis of op locatie

Het samenzijn voor en na de uitvaart kan plaatsvinden bij u thuis of op locatie. Dat lijkt op het eerste gezicht omslachtiger dan een herdenking bij een uitvaartcentrum, maar  een herdenking thuis of op een zelfgekozen locatie is persoonlijker en intiemer en bovendien niet gebonden aan strakke tijdschema’s. Wij regelen het zo dat u geen zorgen hebt over alle praktische zaken die erbij komen kijken.

Na het afscheid samenkomen om onder het genot van een hapje en een drankje de overledene te herinneren. Een goede sfeer, lekker eten en mooie herinneringen. Wij helpen u graag om een waardig afscheid te organiseren. Omdat juist in deze emotionele periode er veel op u af komt nemen wij u de zorg voor eten, drinken, aankleding en het opruimen graag uit handen.

“Marijt begint met een persoonlijk gesprek om de familie te leren kennen. Daarna combineert ze de gewenste sfeer met fantasierijke gerechten tot een smaakvol geheel. Vóórdat de condoleance begint, zorgt Marijt met haar specifieke aandacht voor het juiste moment, dat de naaste familie een drankje & hapje heeft kunnen nemen. Wij werken heel graag met Marijt Schaab Catering!”
Janneke Vreeling

Onzichtbaar aanwezig

Omdat elke persoon afscheid neemt op de manier die het beste bij hem of haar past komen wij graag met u in gesprek om samen te bekijken wat voor eten en drinken u wenst. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met de wensen van de overledene. Denk bijvoorbeeld aan het serveren van het lievelingsdrankje van de overledene of een gerecht dat helemaal bij hem of haar hoort.