Zakelijke catering

Zakelijke Catering

Marijt Schaab verzorgt al meer dan 25 jaar catering voor zakelijke evenementen. Wij werken op iedere schaal en op elke denkbare locatie, in een groot scala aan stijlen.

Onze gerechten zijn ons handelsmerk. Perfectie zoeken we niet alleen in de kwaliteit en presentatie van de gerechten, maar vooral in de combinatie met alle overige elementen. Wij denken daarom graag mee over het programma, de inrichting, de aankleding, licht en geluid en bloemdecoraties. Indien gewenst kunt u de complete organisatie en uitvoering aan ons overlaten.

Catering voor uw evenement, opening, bedrijfsfeest, productpresentatie of congres?

 

Het liefst zijn we zo vroeg mogelijk betrokken bij het plan en doel van uw evenement. We inventariseren de culinaire wensen en samen met u kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte, capaciteit, de voorzieningen en de inrichting. Zo ontstaat er een uitwerking waarin alles klopt; de gerechten en het aantal gangen, de logistiek en de routing voor en achter de schermen. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat uw aandacht tijdens het evenement bij de gasten ligt. Onze inzet is erop gericht het evenement te realiseren dat u voor ogen staat.

“De bediening was professioneel en voelde precies aan wat de gasten wilden. Ze snapten ons Aberkyn-dna.”

De basis van onze keuken

Wij werken uitsluitend met verse, kwalitatief hoogwaardige producten. We koken met de seizoenen en halen inspiratie uit het aanbod van de dag. Waar mogelijk gebruiken we lokaal geproduceerde ingrediënten. Onze gerechten zijn altijd speciaal gekozen of ontwikkeld voor de gelegenheid, hoog op smaak met veel aandacht voor uiterlijk en hanteerbaarheid. De bouillons voor onze sauzen, dressings en soepen maken we zelf van verse kruiden en biologisch vlees of gevogelte. Vanzelfsprekend en met genoegen kunnen we de catering ook volledig vegetarisch of veganistisch uitvoeren.

“Met de frisse alertheid van Marijts team voelen onze klanten zich wel gevoed en persoonlijk gewaardeerd”
Maria Eikhorn | CEO van een opleidingsinstituut