Zakelijke catering

Zakelijke Catering

Bent u op zoek naar een cateraar die uw zakelijke evenement tot in de puntjes verzorgt?

Marijt Schaab catert al meer dan 25 jaar bedrijfsfeesten, zakelijke diners, jubilea, personeelsfeesten, productlanceringen en dealerbijeenkomsten. Welk zakelijk evenement u ook heeft, wij kunnen met onze zakelijke catering werkelijk alles voor u verzorgen.

Marijt Levert het onderscheidend vermogen bij uw event

Met de ondersteuning van Marijt presenteert u uw bedrijf op de meeste pro(e)fessionele manier. Omdat de sfeer en verzorging optimaal zijn, heeft u de handen vrij voor verbinding met uw relatie.

Onzichtbaar en
toch aanwezig

Een soepele routing. Een royaal en origineel assortiment. Alerte zorg voor de gasten; Marijt organiseert het zo naturel dat u zich een welkome gast voelt op uw eigen event.

Hoe gaat de zakelijke catering in zijn werk?

Marijt Schaab komt altijd eerst kennismaken en de locatie bekijken – of dat nu een bedrijfskantine of showroom is of een leeg pand waar van de grond af moet worden opgebouwd – alles is mogelijk. Zo ontstaat een plan op maat. Door haar ervaring is Marijt bijzonder flexibel en kan ze overal, voor elke gelegenheid en voor iedereen, iets unieks bedenken.

Marijt verdiept zich in haar opdrachtgevers zodat ze een culinaire ervaring kan creëren die helemaal past bij het bedrijf. Een organisator van een zakelijk diner:

‘Ik was er zelf niet bij, maar van de gasten hoorde ik dat het geweldig was. Echt bijzonder hoeveel liefde en creativiteit jullie in het eten hebben gestopt.’

Zakelijke catering, bedrijfsevenementen, exclusief, high-end

Vanzelfsprekend ligt onze focus op de culinaire invulling van uw evenement. We inventariseren uw wensen qua smaak, producten en het aantal gangen dat geserveerd gaan worden. Wij werken altijd met verse, kwalitatief hoogwaardige producten. Marijt Schaab haalt haar groenten direct van het land bij een tuinder in de buurt. Ze heeft een biologische slager die precies begrijpt wat ze belangrijk vindt. Bovendien maakt ze alle bouillons, sauzen, dressings en soepen zelf – tegenwoordig hoogst ongebruikelijk onder cateraars. Al die aandacht voor het eten proef je terug.

Het eten voor uw evenement wordt in de professionele keuken van Marijt Schaab catering in Haarlem voorbereid. Op de locatie van uw evenement wordt de finishing touch aan het eten gedaan en wordt de afgesproken aankleding verzorgt.

marijt-9790

Individeel doordacht

Of het nu gaat om een seminar of productlancering, goed eten en drinken houdt de aandacht erbij en de energie op peil – en vergeet de juiste timing niet! Op basis van uw wensen maakt Marijt een voorstel voor uw studiedag of conferentie.

‘Ik ga verder dan alleen maar met goed eten komen’

Voor het slagen van uw zakelijke evenement is goed eten en drinken van groot belang. Maar er zijn meer zaken die nodig zijn voor het slagen van het evenement. Zo wil Marijt graag weten wat uw doelstelling is. Wilt u nieuwe klanten aantrekken? Of juist bestaande klanten bedanken voor de goede samenwerking? Lanceert u een nieuw product of wilt u de wederverkopers eens in het zonnetje zetten? Is de stijl formeel of juist informeel? Gaan we met grote tafels of juist kleinere tafels werken? Of is een walking-dinner misschien een goed idee?

Wij ontzorgen u graag voor uw zakelijke evenement

Onze ervaring leert dat juist de details het succes van uw evenement bepalen. Aankleding van de eetzaal of showroom met mooi passend servies en bloemen is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid.

Samen met u bepalen we wat er verder nog nodig is, denk hierbij aan statafels/zitjes, garderobes, (sfeer)verlichting en natuurlijk goed personeel. Wij werken met een vast team van professionals, zoals hostessen, koks, bediening en eventueel zelfs sommeliers, welke altijd gekleed zijn in een stijl die past bij uw evenement.

Marijt Schaab Catering Haarlem, cateringbedrijf, gezonde ingredienten

De juiste voeding
voor de nodige energie

Door haar ruime ervaring met cateren voor uiteenlopende groepen mensen (van artiesten tot en met de overheid) weet Marijt precies wat nodig is om het energieniveau op de juiste hoogte te brengen.

Marijt Schaab Catering Haarlem, cateringbedrijf, zakelijke diners, uitvaart catering

Perfecte timing
op elke gewenste locatie

Bij zakelijke evenementen zijn timing en een soepele doorloop cruciaal. Het team van Marijt is daar volledig op ingespeeld en werkt daardoor altijd in een lekkere flow.

“Met de frisse alertheid van Marijts team voelen onze klanten zich wel gevoed en persoonlijk gewaardeerd”
Maria Eikhorn | CEO van een opleidingsinstituut